Ok – då var det dags…

Tanken på en blogg har förespeglat mig ganska länge – dock har jag inte haft så mycket att blogga om, för att vara ärlig.
Nu tar jag dock ett kliv in i en helt ny karriär – en ‘snap decision’ som jag nu axlat till fullo.
Bakgrunden – jag har tidigare jobbat som sommelier och hovmästare på ett konferenshotell, men har efter många, många år tröttnat på sena nätter och berusade gäster… så när en chans uppdagade sig att ta över bagartjänsten på samma ställe så hoppade jag på, utan någon som helst betänketid….

Här kommer det komma recept, funderingar och lite tankar om bakning, konditori och annat matnyttigt…(pun intended).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s