Ny bok…

TofvehultsbokenInget recept idag, men ändå en liten kort anekdot som jag tänkte dela med mig av. Kökschefen gav mig en ny bok idag – han brukar sticka till mig lite ny litteratur för inspiration då och då…. och det var inte utan att jag log ganska brett när jag fick se vad det var. ”Tofvehult – drömmen om ett kafé” av Lena Göransson!  Till er som inte vet –  Tofvehult ligger i mina gamla hemtrakter och är ett välkänt ställe…

Hur som helst – än så länge har jag bara hunnit med en snabb genomläsning, men jag kommer absolut att läsa den ordentligt under kommande vecka. Jag hann faktiskt med att göra ett av recepten till eftermiddagsfikat idag – som vanligt med lite egen touch…..Cappuccinokaka. Mycket god!

Visst ser det läckert ut....?

Ha en skön helg, gott folk. Förhoppningsvis lugnar det ner sig lite med arbete så att jag hinner blogga lite mera snart……

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s